stinasliv.blogg.se

Tillbaks igen

Publicerad 2013-12-25 00:21:52 i Allmänt,

Har nu fått tillbaka gnistan med bloggen och allt igen. Ibland går jag in och kollar bloggen för att bestämma om jag ska ta bort den eller inte. Då kan man se några trogna läsare som fortfarande går in på min blogg varje dag fast än jag inte har bloggat på jagvetintehurlänge. Men sanningen är den att jag faktiskt saknar bloggen och allt skrivande. 
Idag, julafton, har varit som en lite mer speciell vardag. Harinte riktigt varit på topp dom senare månaderna och tycker att dagarna bara passerar förbi. Skolan är slut. En hel termin borta. Visst var betygen över förväntan. Ett A bild och B i slöjd. Inte så väntat men kul!  Julafton har varit, den bästa tiden på året. För 42 dagar sen la jag ut en bild på instagram om USA resan som vi ska göra i februari. Då var det 100 dagar kvar och det känns som igår. 
Nyss var det början på 2013 och om några dagar är det 2014. 

Jag har bestämt mig för att 2014 ska bli ett bättre år. Jag ska ta vara på dagarna och inte låta dom rinna iväg som dom har gjort hrla 2013. Känner mig så sönderstessad i hjärnan fast än jag inte har någonting som jag måste få gjort. Har fått jättefina julklappar men somsagt så ska vi flyga till USA i Februari och önskade mig därför inte så mycket för att jag mest ville ha pengar så att jag kan köpa det jag vill på resan. Men fick iallafall mycket fina grejer.

Imorgon bär det av till Farmor och Farfar och sedan vidare till Umeå för lite mellandagsrea. Har fått presentkort så nu ska det shoppas, hehe. Men eftersom att vi ska iväg tidigt imorron så hinner jag inte skriva så mycket mer. Men jag ska iallafall försöka att så sprutt på den här bloggen och förhoppningsvis få upp statistiken lite bättre.






Finaste<3

Senaste inläggen

Arkiv