stinasliv.blogg.se

Dagen

Publicerad 2013-08-31 20:09:58 i Allmänt,

Hejhej! Slänger in ett inlägg nu när jag äntligen har fått tillgång till internet. Somsagt så har jag varit i Gällivare och spelat match. Vi vann med 8-0. Så det var en rolig match. Sitter nu på tåget hem och det är ca en timme kvar. Imorron ska jag bara slappa. Hela dagen. Men ändå kliva upp hyfsat tidigt. Jag siktar på kring 10 iallafall. Gör inte så mycket här på tåget. Lyssnar på musik med mitt nya headset. Typ HUR bra som helst! Urbanears heter dom. Jag har ett par vita och det är världens bästa ljud i dom! LOVE! Ni får ha det bra, puss

Stallet

Publicerad 2013-08-30 21:55:01 i Allmänt,

Har varit i Elins skötarstall idag igen. Gick super bra! Jag och Hanna fick turas om att köra Telia medans Elin körde Mattino. Efter det stallet for vi in till stan där jag och Hanna gick på dagobert och Elin åkte hem. Jag och Hanna gick en stund på stan sen tog vi bussen till brk. Vi hade teori om hovar idag. Inte så värst kul men intressant! I helgen ska det vara ryttarspelen för ponnysar så därför kunde vi inte rida. Imorron åker jag med tåg till gällivare för att spela fotbollsmatch... Suck.. Ännu en lång tågresa framför mig... Jaja. På Söndag kanske jag och Elin skulle fara till stallet. Vet inte riktigt säkert än. Ännars så ska jag nog bara ta det lugnt och plugga lite. Ha det bra! Puss

Fem av fem stjärnor!

Publicerad 2013-08-29 20:17:51 i New In,

Måste bara tipsa om det här torr shampoot från proffs! Det är verkligen super bra! Finns på hm för 50 kr. Det som jag har har brun färg i sig för brunt hår, det finns utan färg också. Det funkar mycket högre än förväntan! Testade det igår och det var hur bra som helst!

Jag trodde att det skulle bli som hårspray ungefär vilket jag hatar. Vet inte varför men jag hatar hårspray. Har aldrig använt hårspray och när jag gör det så tar det inte länge innan jag borstar ur det eller duschar bort det. Vill lixom kunna hålla på med håret utan att det är som stripor och sånt. Ne usch gillar det verkligen inte! Men iallafall så trodde jag att torr shampoot skulle bli ungefär som hårspray vilket det inte alls vart!

Det vart och såg ut precis som när man har nyduschat och tort hår. Den luktade gott också. Det är iallafall verkligen någonting som jag kan tipsa om! Fem av fem stjärnor!

En av dom bättre dagarna

Publicerad 2013-08-24 21:33:49 i Allmänt,

Har varit i Elins skötarstall. Hästarna där fick inte ha någon större motion så vi tog en häst var med varsitt grimskaft i handen och gick en mil. Ett av det roligast med hästar. Mycket skratt och kaos. Vi knöt tyglar av grimskaften och red på dom på en äng. Vi fotade och spurtade i uppförsbackarna med hästarna tätt i hälarna. Så himla kul var det! Elin hittar ni på elinlindberg.webblogg.se så himla stark och självsäker tjej! Imorgon ska jag upp kl fem för att sen kl sex åka tåg till Kiruna för en fotbollsmatch. Därför kommer det inte bli så mycket bloggande men vi får höras igen på Söndag. Puss!

Schools out

Publicerad 2013-08-18 09:57:50 i Allmänt,

Hejhej! Vaknade 7 i morse och bakade till kiosken. Mitt pass börjar inte före 13.30 men det är ju lika bra att vända på dygnet dör imorron är det skola. Vänta va?!!! Skola?!! Jepp sommarlovet är slut, välkommen tillbaka till helvetet.

Ganska lyckad dag

Publicerad 2013-08-16 23:23:51 i Allmänt,

Fick rida min älskade pilot på ridningen idag<3 Mitt hjärta för alltid. Finns ingen mer passande häst för mig. Han gör precis allt som jag säger. Man får inte ens ha spö på honom för att han är så snäll! Ridningen gick jättebra! Vi gjorde lite trav och skritt övningar vilket var ganska tråkigt men det var ändå kul att få hoppa upp på hästryggen nu efter sommaren. Har längtat efter pilot så att ni anar inte. Elin följde med vilket gjorde det hela ännu roligare. Vi åt världens godaste sallader på stan innan vi for till stallet. Så min dag blev ganska lyckad idag kan man ju säga! Imorron har jag match mot Haparanda och kommer därför inte att blogga så mycket. Lägger kanske upp ett inlägg när jag vaknar. På Söndag ska jag stå i en kiosk i tre timmar, från 13.30 - 16.30 så då kommer det förmodligen inte bli något bloggande. Men ni får ha det så bra så syns vi imorron!

P.S. Glöm inte att vara med i tävlingen också! Puss

Star stable

Publicerad 2013-08-16 12:19:19 i Allmänt,

Hejhej hinner med ett snabbt inlägg. Håller på att göra en videoblogg som kommer upp ikväll. Elin kommer snart förbi så jag ska fixa rummet och så innan hon kommer. Vi ska ta 15.44 bussen in till stan och äta där, sen åker vi till stallet. Får se om kameran hänger med eller inte annars blir det mobilbilder så ni får stå ut med att det inte blir världens bästa bilder. Men nu måste jag gå! 
 

TÄVLING!

Publicerad 2013-08-15 20:27:35 i Tävlingar,

 
Tävling!
 
Vinn: En pumpflaska bodulotion (oanvänd!), ett brun,silver aktigt arnband ca 5-7 cm högt (oanvänt!), ett rosa armband med flera snören med silverkulor (oanvänt, storlek går att ställ in själv.) och ett par kamoflage örhängen med plopp (oanvända!)
 
För att vinna: 
 
1. Följ mig på instagram, stinalarssonn
 
2. Länka tävlingen på din egen blogg. Kom ihåg att skriva vart du har länkat den så att jag kan se den. Har du ingen blogg kan du länka den på instagram.
 
3. Kommentera ''Klar'' När du har gjort allt och glöm inte att lämna mailaddress så jag kan kontakta vinnaren!
 
LYCKA TILL!
 

06.00 pm

Publicerad 2013-08-13 16:45:59 i Allmänt,

Mamma ringde och sa att jag hade tandläkartid halv fyra idag... hehe... Så imorron tio i åtta har jag tid i luleå, vilket betydet att jag måste kliva upp kl 06.00 imorron för att hinna med 7 bussen på morron... Tagga, not. 
 

Godmorgon

Publicerad 2013-08-12 13:49:44 i Almänt,

Hejhej, vaknade nyss... Hehe.. Ska ta mig någonting att äta och sen köra lite agility med Leo. Bilder kanske kommer upp.
Har träning ikväll halv sju. Mycket med än så ska nog inte hända.
Kan inte fatta att det bara är 7 dagar kvar till skolan. Visst man säger alltid att sommarlovet går fort men sommarlovet i år har gott hur fort som helst! Nyss var det juli och jag sommarjobbade. Men nu är det 12:e augusti och det är inget sommarlov kvar. Alla vuxna börjar jobba och man måste börja vända på dygnet för att överhuvudtaget kunna kliva upp ur sängen på en skolmorgon. Suck.

https://cdn3.cdnme.se/4214506/6-3/pic_5208c6fa9606ee47e19e8acd.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4214506/6-3/pic_5208c6fa9606ee47e19e8acd.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4214506/6-3/pic_5208c73fddf2b304c8ac879b.jpg" class="image">

Dagen

Publicerad 2013-08-11 13:47:30 i Allmänt,

Vaknade tio imorse av att pappa sa väckte mig när dom for iväg. Klev upp kokade te och satte mig vid tv:n och mobilen. Gick sen tillbaka till mitt rum och tog på mig myskläder bestående av: Springtights, långärmad tröja och slarvigt uppsatt hår. Kletade på lite smink och satte mig sen vid bordet för att äta en ordentlig frukost. Vattnade sedan alla blommor och damsugade huset. Gick sen en prommenix med Leo. Sen har jag väl bara för det mesta slappat. Imorron händer inte heller så mycket, träning på kvällen och förmodligen slappa på förmiddagen. Ska försöka med ett till inlägg lite senare idag :) Puss så länge!
 
 
 
 

2013-08-10

Publicerad 2013-08-10 18:16:16 i Allmänt,

Har precis kommit hem från fotbollsmatchen. Fick spela ungefär en halvlek sammanlagt (45 min) topp. Det var sjukt varmt och väldigt tungt att springa. Vi fick en straff som vi träffade men den dömdes bort för att det var ofside. Sen gjorde motståndarna ett mål. Så vi förlorade med 1 - 0 men det var en riktigt jämn match! Nu ska jag gå och duscha sen ska vi grilla till middag. Är hur hungrig som helst. Imorron ska jag fara till Elin vid fyra tiden och förhoppningsvis sova där. Har tyvärr inga bilder från matchen så ni får nöja er med bara en text. Puss!

Första inlägget

Publicerad 2013-08-09 13:53:26 i Allmänt,

Hejhej och välkommen till min blogg. Jag är en glad tjej från norrland son är 14 år. Jag heter Stina Larsson och älsar djur. Här i min blogg får du ta del av mig och mitt liv. Hoppas att du tycker om det och fortsätter att läsa!

Senaste inläggen

Arkiv